Leandro Penna pidätettiin – hakkasi miehen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Povipommi Katie Pricen entisenä poikaystävänä tunnettu Leandro Penna on saanut paljon palstatilaa julkkisparin riitaisan eron jälkeen. Argentiinalainen mallikomistus on puhunut avoimesti julkisuudessa pariskunnan intohimoisen suhteen yksityiskohdista.

Nyt Leandro Penna on joutunut poliisien käsirautoihin pahoinpitelyepäilyn takia. Julkkismallin epäillään nimittäin ajautuneen maanantaina rajuun tappeluun erään toisen miehen kanssa hänen kotonaan Lontoossa. Pennan edustaja vahvisti pidätyshuhut julkisella tiedotteella. Edustaja kertoi, että rikos tapahtui Pennan järjestämien juhlien aikana.

– Voimme vahvistaa, että Leandro Penna pidätettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä. Hän riiteli erään toisen miehen kanssa. Juhlavieraita pyydettiin poistumaan noin aamuyöllä viiden aikaan, jolloin tappelun uskotaan saaneen alkunsa, edustaja kertoi Female First -sivuston mukaan.

Katie Price erosi äskettäin on-off-poikaystävästään Leandro Pennasta. Pariskunta ehti myrskyisän suhteensa aikana eroamaan useaan otteeseen. Povipommin kerrotaan jättäneen argentiinalaisen kultansa muun muassa kielimuurin takia. Naisen väitetään kommunikoineen välillä entisen rakkaansa kanssa tulkin avustuksella.