Näihin Joulupukkeihin et haluaisi törmätä – edes aseistettuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluaatto lähestyy kovaa vauhtia, ja samalla Joulupukki valmistautuu jakamaan lahjoja maailman lapsille. Hänelle viritellään parhaillaan myös valtavaa määrää apureita, ja nyt Yhdysvalloissa avuksi on valjastettu myös hieman poikkeuksellisia otuksia.

Floridan Lacombessa sijaitseva Milliken Farmsin villieläinpuisto on mennyt niin pitkälle, että sen yrittäjäpariskunta David ja Karen Milliken on pukenut Joulupukiksi ja Joulumuoriksi puistonsa alligaattorit. Joulugaattoreiden kanssa he kiertävät joulujuhlissa sekä kodeissa että kouluissa.

– Haluamme, että lapset ovat iloisia eivätkä pelokkaita siitä mitä heidän takapihoillaan on. Alligaattoreita ei saa tappaa vain siksi, että sellaisen näkee. Niitä ei saa tappaa vain koska äiti tai isä sanoi niiden olevan vaarallisia, Karen Milliken kertoi toimintansa taustoista.