Stevie Wonder lahjoitti 80 000 euroa 10-vuotiaan syöpähoitoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhtenä maailman luovimpana artistina pidetty Stevie Wonder tunnetaan lukuisista hittibiiseistään kuten Superstition ja I Just Called To Say I Love You. Hän on julkaissut yli 30 ykkössingleä Yhdysvalloissa. Lisäksi legendaarinen muusikko on saanut 22 Grammy-palkintoa.

Nyt 62-vuotias Stevie Wonder on noussut otsikoihin avokätisyytensä vuoksi. Hittiartistin nimittäin kerrotaan lahjoittaneen kymmenvuotiaalle Jasmine Faulk -nimiselle tytölle huiman summan rahaa. Tyttö kärsii aggressiivisesta syövästä alveolaarisesta rabdomyosarkoomasta, joka vaikuttaa hänen lihaskudokseensa.

Stevie Wonder esiintyi viikonloppuna Los Angelesin Nokia-teatterissa ja omisti Isn’t She Lovely -kappaleensa Jasmine Faulkille. Tytön poliisi-isän tiedetään työskennelleen muusikolle jo vuodesta 1997 lähtien. Wonder päättikin avustaa rahallisesti elämästään kamppailevaa tyttöä tämän syöpähoidoissa 100.000 dollarilla, eli noin 79.000 eurolla.

– Jasmine pääsi mukaan Stevie Wonderin keikkaohjelmaan. Stevie lauloi hänelle kappaleen, minkä jälkeen hän lahjoitti ystävällisesti uskomattoman rahasumman Jasminen säätiölle! Jasminefaulk-säätiön kotisivuilla luki.

Stevie Wonder ei ole suinkaan ainut julkkistähti, joka on liikuttunut Jasmine-tytön traagisesta tapauksesta. Miehen puolikkaat -hittisarjan entinen näyttelijä Charlie Sheen nimittäin lahjoitti vain muutama päivä sitten 75.000 dollaria, eli noin 59.000 euroa, tytön syöpähoitoihin.

Stevie Wonder on ollut kahdesti naimisissa. Hän avioitui vuonna 1970 laulajatar Syreena Wrightin kanssa, mutta avioliitto päättyi eroon pari vuotta myöhemmin. Hän on ollut yli 20 vuoden ajan naimisissa muotisuunnittelija Kai Millard Morrisin kanssa. He ovat kuitenkin asuneet erillään jo vuodesta 2009 lähtien. Pariskunnan suhde on pian päättymässä virallisesti, sillä muusikon kerrottiin hakeneen lokakuussa avioeroa. Wonderilla on seitsemän lasta toisesta avioliitostaan ja edellisistä seurustelusuhteistaan.