Vuoden hulvattomimpia pidätyskuvia listattiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa pidätyskuvat ovat lähes poikkeuksetta julkisia, sillä poliisilaitokset julkaisevat niitä verkkosivuillaan. Aika ajoin kuvista paljastuu toinen toistaan erikoisempia näkyjä. Joskus niitä myös koostetaan hauskoja kuvasarjoja.

Nyt verkossa on julkaistu kuvasarja vuoden 2012 pidätyskuvista. Kuvissa nähdään muun muassa pidätettyjä henkilöitä, joiden t-paitojen printtitekstit sopivat ironisesti tilanteeseen.

Otoksissa nähdään myös eräs marihuanan hallussapidosta pidätetty mies, joka on verhonnut päänsä ympärille erikoisen verkkohatun. Eräs tumma mies puolestaan poseeraa pidätyskuvassaan leveä hymy kasvoillaan. Kuvissa nähdään myös aiemmin tänä vuonna otsikoihin noussut pidätyskuva humalaisesta miehestä, joka tarvitsi poliisin apua pidätyskuvassaan.