Ice-T:n ja Cocon aviokriisi: Nyt puhuu ”toinen mies”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hiphop-tähti Ice-T:n avioliitto joutui äskettäin koetukselle, kun hänen muodokkaan Coco-vaimonsa ronskit bilekuvat levisivät verkossa. Niissä kaunotar nähdään suutelemassa räppäri-tuottaja AP9:n kanssa.

Paljastus johti kunnon riitaan, jota julkkispari selvitteli sosiaalisen mediankin välityksellä. Nyt suunsa on avannut AP9, joka ei suostu kiistämään suhdettaan Cocoon. Räppäri on myös sanonut Ice-T:lle, ettei pelkää miestä. TMZ-sivusto kysyi miehen vastausta pettämishuhuihin.

– Onko se HUHU? Siis todellakin, huhu? En kuule aio kommentoida, kertoi AP9 lehden haastattelussa.

Bilekuvat saivat alkunsa Las Vegasista, jossa Coco esiintyy paraikaa oman burleskiesityksensä tähtenä. Peepshow-esitystä tähdittävä nainen päätyi eräissä juhlissa räppäri AP9:n käsivarsille, eikä miekkonen voinut vastustaa kuvien julkaisemista. Otosten levittyä julkisuuteen Ice-T raivostui vaimonsa edesottamuksista, ja väitti niitä huonon maun osoittamiseksi.