Lil Wayne selvitti verosotkunsa – maksoi yli 6 000 000 euron verovelat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosikkiräppäri Lil Wayne on saanut vuosien varrella pahan pojan maineen, sillä tähti on muun muassa istunut vankilassa aseiden ja huumeiden hallussapidosta. Mies oli äskettäin menettää Floridan rantatalonsa maksamattomien verojen takia.

Nyt räppärin kerrotaan kuitenkin pelastaneen tilanteen maksamalla 7,7 miljoonan dollarin, eli yli 6 miljoonan euron, velkansa valtiolle. La Gorcen saarella sijaitseva 11,6 miljoonan dollarin, eli 9 miljoonan euron, arvoinen luksuskoti on jälleen turvassa, kun Lil Wayne selvitti jopa vuodelta 2008 peräisin olevat laskunsa.

Räppärillä on ollut aiemminkin ongelmia verokarhun kanssa. Viime vuonna hän joutui selvittämään 5,6 miljoonan dollarin, eli 4,4 miljoonan euron, maksamattomat verot, uutisoi Gossip Extra -sivusto.

Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneella Lil Waynella on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Hän tuli isäksi jo 15-vuotiaana, kun hänen lukioaikainen tyttöystävänsä synnytti Reginae-tytön. Räppärin muiden lasten nimet ovat Dwayne, Cameron Carter ja Neal. Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.