Selena Gomez kärsii sydänsuruista – näin löytää lohtua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Waverly Placen velhot -hittisarjasta aikoinaan miljoonien nuorten tyttöjen teini-idoliksi noussut Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa rakkauskiemuroidensa takia. Nuori neitokainen on nimittäin on-off-seurustelusuhteessa kanadalaisen teinisensaation Justin Bieberin kanssa.

Nyt 20-vuotiaan Selena Gomezin uutisoidaan kärsivän sydänsuruista, sillä hän riidoissa poikaystävänsä Justin Bieberin kanssa. Gomezin kerrotaan suuttuneen kullalleen, koska Justin Bieber viettää nykyään paljon aikaa Disney-kaunottaren entisen poikaystävän Nick Jonasin kanssa. Poikakaksikon kerrotaan olevan jo hyviä ystäviä.

Selena Gomez ei ole mielissään poikien ystävyydestä. Hän yrittääkin parhaillaan saada lohtua sydänsuruihinsa muun muassa Taylor Swiftin musiikista. Gomezin kerrotaan nimittäin kuuntelevan jatkuvasti laulajaystävänsä Red-hittialbumia, jonka jotkut kappaleet kertovat epäonnistuneista seurustelusuhteista.

– Selena hengailee paljon ystäviensä ja perheensä kanssa. Hän kuuntelee myös Red-albumia todella paljon, koska se kertoo eroista. Hän rakastaa sitä, lähde kertoi HollywoodLife-sivustolle.

Selena Gomez seurusteli taannoin The Jonas Brothers -poikabändistä tutun Nick Jonasin kanssa. Pariskunnan vuoden kestänyt romanssi päätyi kuitenkin eroon vuonna 2010, kun Gomez ei enää kestänyt suhteen salailua. Näyttelijättären mukaan teinitähdet salailivat suhdettaan muun muassa poistumalla yhteisiltä ravintolaillallisilta takaovista ja matkustamalla eri autoissa. Gomezin mukaan hän heitti elämästään vuoden hukkaan salailun takia.