Channing Tatumille upea ilouutinen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimmäksi mieheksi äskettäin äänestetty näyttelijäkomistus Channing Tatum on naimisissa Step Up -elokuvan vastanäyttelijänsä Jenna Dewanin kanssa. Pariskunta on aiemmin puhunut julkisuudessa haaveilevansa perheenlisäyksestä.

Nyt 32-vuotiaat näyttelijät elävät onnellisia ja jännittäviä hetkiä, sillä heidän kerrotaan odottavan ensimmäistä yhteistä lastaan. People-lehden äänestyksen myötä maailman seksikkäimmäksi mieheksi valitusta Channing Tatumista tulee isä ensi vuoden puolella. Jenna Dewan esitteli äskettäin pyöristynyttä vauvamasuaan VH1 Divas -konsertin punaisella matolla.

– Jenna ja Channing odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Laskettu aika on ensi vuonna, näyttelijäkomistuksen edustaja kertoi People-lehdelle.

Step Up -tanssielokuvaa aikoinaan yhdessä tähdittänyt näyttelijäpariskunta suuntasi aikoinaan häämatkalle Balille heti häiden jälkeen. Kuherruskuukausi sai ikävän käänteen jo ensimmäisen illan jälkeen, kun molemmat saivat vatsataudin. Sairastumisen takia pariskunta päätti lopulta keskeyttää häämatkansa ja palata takaisin kotiin.