Coco pornokuvaskandaalin keskiöön – seksikuvat vääriin käsiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hiphop-tähti Ice-T:n avioliitto joutui äskettäin koetukselle, kun hänen muodokkaan Coco-vaimonsa ronskit bilekuvat levisivät verkossa. Niissä kaunotar nähtiin suutelemassa räppäri-tuottaja AP9:n kanssa.

Paljastus johti kunnon riitaan, jota julkkispari selvitteli sosiaalisen median välityksellä. Räppäri AP9 ei ole suostunut kiistämään suhdettaan Cocoon, ja mies onkin nyt järkyttänyt julkisuudessa uusilla väitteillään.

Radar Onlinen mukaan hän kehuskelee omistavansa neitokaisesta otettuja alastonkuvia. Otoksissa Ice-T:n vaimo esiintyy huhujen mukaan täysin alasti sängyllä yhteisten lemmenhetkien jälkeen. AP9:n kerrotaan ottaneen kuvat lasvegasilaisessa hotellihuoneessa.

– AP9 on kertonut kuvista kaikille nähdäkseen, haluaisivatko ihmiset ostaa kuvia. Hän väittää niiden olevan todella roiseja. Hän myös väittää, että Cocon kanssa tapahtui paljon enemmän kuin mitä pelkistä pusuttelukuvista näkyi, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.

Bilekuvat saivat alkunsa Las Vegasista, jossa Coco esiintyy parhaillaan oman burleskiesityksensä tähtenä. Peepshow-esitystä tähdittävä nainen päätyi eräissä juhlissa räppäri AP9:n käsivarsille, eikä miekkonen voinut vastustaa kuvien julkaisemista. Otosten levittyä julkisuuteen Ice-T raivostui vaimonsa edesottamuksista, ja väitti niitä huonon maun osoittamiseksi.