Suosikkikoomikko 10 vuotta ilman huumeita – Katy Perry onnitteli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Russell Brand muistetaan esimerkiksi avioliitostaan poptähti Katy Perryn kanssa. Parin eron jälkeen Brand on nähty lukuisten julkkiskaunotarten seurassa. Aikaisemmin tänä vuonna hänen kerrottiin viettäneen aikaa myös Spice Girls -laulajatar Geri Halliwellin kanssa, mutta suhde jäi lyhyeksi.

37-vuotiaalla tähdellä on takanaan ongelmallinen menneisyys huumeiden parissa. Nyt Russell Brand voi kuitenkin olla tyytyväinen itseensä, sillä hän on pysynyt jo 10 vuoden ajan erossa päihteistä. Koomikko juhlisti vuosipäivää aikaisemmin tällä viikolla Twitterissä.

– Kymmenen vuotta kuivilla… Kiitoksia teille kaikille rakkaudenosoituksistanne. Kuka vain voi päästä kuiville, päivä kerrallaan, Brand twiittasi.

The Sun -lehden mukaan myös Russell Brandin ex-vaimo Katy Perry on onnitellut koomikkoa saavutuksesta. Laulajattaren kerrotaan lähettäneen miehelle sähköpostia kiertueeltaan Uudesta Seelannista. Vaikka pari on jo eronnut, tietää Katy saavutuksen olevan tärkeää hänen ex-miehelleen.

Poplaulaja Katy Perryn ex-aviomiehenäkin tunnettu koomikko ja näyttelijä Russell Brand on lukuisten naisseikkailujensa ohella tullut tunnetuksi viime aikoina erikoisena hyväntekijänä. Hänet on nimittäin nähty tarjoamassa ruokaa kodittomilla kahviloissa ja kotonaan Los Angelesissa.