Aubrey Plazalla alaston ja rietas omakuva seinällään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taiteen hyvyys on yleensä katsojan silmässä, mutta aika ajoin katsojillekin tulee hieman vaikeuksia muodostaa omaa mielipidettään teoksista. Tässä tilanteessa on parhaillaan myös amerikkalainen näyttelijäkaunotar Aubrey Plaza, joka sai taannoin mielenkiintoisen taulun.

Aubrey Plaza sai taannoin korealaiselta David Chow -taiteilijalta lahjaksi taulun, joka esittää näyttelijätärtä makaamassa alastomana paljas takapuoli kohti katsojaa. Nyt Aubrey kertoi Conan O’Brianin haastattelussa taulusta ja kuinka erikoisella tavalla hän sen sai kotiinsa.

28-vuotias Aubrey Plaza on amerikkalainen stand up -tähti ja näyttelijä, joka teki läpimurtonsa Puisto-osasto -televisiosarjan April Ludgaten roolissa. Lisäksi hänet on nähty muutamissa muissa televisiosarjoissa ja Scott Pilgrim vastaan maailma -elokuvassa. Vuonna 2013 Aubrey nähdään elokuvassa The To Do List.