Jodie Marsh huomattiin kyllä rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh seurusteli kesällä entisen TOWIE-tähden, Kirk Norcrossin, kanssa. Pari kuitenkin tuli erimielisyyteen seksin harrastamisesta, sillä miehen mukaan Jodie pihtasi häneltä lemmenkokemuksia.

Neitokainen on nyt lähtenyt joulua pakoon Barbadoksen lomarannoille. Hän ihastutti Twitter-seuraajiaan seksikkäillä otoksilla, joissa Jodie nähdään sinisissä bikineissä. Paparazzitkin huomioivat kehonrakentajakaunottaren ja hänestä otettiin muun muassa kuvia yläosattomissa.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.

Uusimmat