Jodie Marsh huomattiin kyllä rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh seurusteli kesällä entisen TOWIE-tähden, Kirk Norcrossin, kanssa. Pari kuitenkin tuli erimielisyyteen seksin harrastamisesta, sillä miehen mukaan Jodie pihtasi häneltä lemmenkokemuksia.

Neitokainen on nyt lähtenyt joulua pakoon Barbadoksen lomarannoille. Hän ihastutti Twitter-seuraajiaan seksikkäillä otoksilla, joissa Jodie nähdään sinisissä bikineissä. Paparazzitkin huomioivat kehonrakentajakaunottaren ja hänestä otettiin muun muassa kuvia yläosattomissa.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.