Candice Swanepoel avautui: ”Olin seksuaalinen jo hyvin nuorena”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet mallimaailman kuuluisimmista kaunottarista työskentelevät jossain vaiheessa uraansa Victoria’s Secret -alusvaatemerkille. Eräs alusvaatemerkin tämän hetken kuumimmista malleista on Candice Swanepoel, joka on nyt avautunut haastattelussa seksuaalisuudestaan.

Eteläafrikkalaissyntyinen kaunotar kertoi 10-lehdelle miksi hän syttyy kotimaataan enemmän erityisesti Brasiliaan. 17-vuotiaana maassa ensimmäisen kerran vieraillut Candice perusteli tuntemuksiaan erityisesti maan vapautuneella ilmapiirillä.

– Olin seksuaalinen jo hyvin nuorena, ja Brasilia ei kahlinnut sitä puolta minussa kuten Etelä-Afrikka teki. Sellaisessa konservatiivisessa maassa minulla oli vaikea saada esiin sitä puolta itsestäni. Mutta Brasilia tuo esiin aidon minäni. Siellä on raakaa seksuaalista energiaa, joka on vapauttavaa, Candice Swanepoel kertoi 10-lehdelle.

Samalla supermalli kertoi, että täydelliseen päivään Brasiliassa kuuluu seksiä ja sen jälkeen otettavat nokkaunet.

– New Yorkissa ihmisiä mitataan sillä mitä hän tekee ja paljonko rahaa hänellä on. Brasiliassa ei välitetä muotibisneksestä, eikä täällä välitetä kuka olet. Voin mennä rannalle ja pitää hauskaa. Tunnen täällä oloni vapaaksi ja onnelliseksi.

24-vuotias Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.