Selena Gomez raivoissaan Justin Bieberille – ystävystyi exän kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessa ensi vuoden huhtikuussa ensimmäisen kerran esiintyvä poppari Justin Bieber on ollut viime viikkoina paljon otsikoissa. Media on nimittäin seurannut tiiviisti laulajatähden ja hänen tyttöystävänsä Selena Gomezin rakoilevaa on-off -suhdetta.

Nyt 20-vuotias Selena Gomez on tuoreimpien tietojen mukaan raivoissaan nuorelle rakkaalleen. Justin Bieber nimittäin hengaili viikonloppuna tyttöystävänsä entisen poikaystävän, Nick Jonasin, kanssa. Heidän kerrotaan ystävystyneen ja viettäneen viime päivinä paljon aikaa yhdessä.

– Justin ja Nick ovat hengailleet yhdessä. Selena itkee asiasta. Justin ei edes vastaa tyttöystävänsä puheluihin, lähde paljasti HollywoodLife-sivustolle.

Justin Bieber ja Jonas Brothers -poikabändistä tunnettu Nick Jonas ovat työstäneet yhdessä musiikkia. Kanadalainen teinipoppari julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan viestin, jonka mukaan hän tekee akustista albumia Jonasin kanssa. Lisäksi he kertoivat pelanneensa pingistä. Selena Gomesin ystävien mukaan teiniparin pitäisi erota, koska Bieber suututtaa jatkuvasti tyttöystävänsä.

Justin Bieberin huippusuosio tarkoittaa myös sitä, että teinitähdellä on runsaasti vihaajia. Kanadalainen laulajatähti joutui aiemmin tällä viikolla järkyttävän murhasuunnitelman kohteeksi. New Mexicon osavaltiossa vankilassa istuva murhaaja Dana Martin nimittäin suunnitteli avustajiensa kanssa murhaavansa Justin Bieberin. Lisäksi heidän oli määrä kidnapata poptähti ja tehdä hänelle kastraatio ennen murhaa. Miehet ehdittiin kuitenkin pidättää ajoissa.