Hääpari kielsi rockin soittamisen – bändi ujutti Metallican nerokkaasti mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin valtaosa bileiden, häiden ja yritysjuhlien järjestäjistä latelee bilebändeille ja tiskijukille erinäisen määrän määräyksiä illan musiikkilinjasta. Erikoisimmissa tapauksissa järjestäjä on tehnyt jopa valmiin biisilistan koko illaksi. Nyt eräs bilebändi hauskuttaa verkossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bändi on nimittäin kuvannut salaa pienen otteen hääkeikastaan videolle. Ennen keikkaa hääpari ilmoitti, että keikalla ei saa soittaa lainkaan rockmusiikkia. Periaatteessa bändin antama lupaus piti siitä huolimatta, että keikkasettiin ujutettiin mukaan tutun Metallica-klassikko Enter Sandmanin bossanova-versio. Todennäköisesti vieraat eivät huomanneet mitä kappaletta kuuntelivat.