Keittiössäkin voi näyttää seksikkäältä – Bar Refaeli näytti esimerkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli tunnetaan Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä. Julkkissuhteen jälkeen hänen profiilinsa on kohonnut myös mallimaailmassa, ja neito onkin nykyisin yksi parhaimmin menestyvistä supermalleista maailmassa.

27-vuotias Bar Refaeli on nyt poseerannut keittiöhenkisissä mainoskuvissa, jotka ovat peräisin Passionata-alusvaatemerkin kuvauksista. Bar oli ilmeisesti kovin innoissaan kuvaussession tuloksista, sillä hän julkaisi osan otoksista myös Facebook-sivuillaan.

Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.