Takavuosien Playboy-kaunotar Jenny McCarthy yhä huippuseksikäs

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy oli aikoinaan yksi suosituimmista Playboy-malleista. Syksyllä nelikymppisiään viettänyt perheenäiti paljasti äskettäin olevansa ihastunut Kauhea kankkunen -elokuvan miestähteen Bradley Cooperiin.

Nyt 40-vuotias Jenny McCarthy esittelee huipputimmiä vartaloaan Shape-lehden kansikuvassa. Vaalea kaunotar poseeraa lehden tuoreimman numeron kannessa vihreässä minitopissa ja pienissä aluspöksyissä. Naisen mukaan hänen pyykkilautavatsansa salaisuus piilee muun muassa fitness-harjoittelussa. McCarthy tekee päivittäin punnerruksia pysyäkseen kiinteänä ja vahvana.

– Koko vartaloa pitää treenata. Teen punneruksia ja ojentajaliikkeitä. Syön terveellisesti ja vältän roskaruokaa, Jenny McCarthy kertoi lehdelle.

jennymccarthy23122012

Playboy-pupu poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa. Nainen on seurustellut muun muassa Ray Manzellan, John Mallory Asherin ja Jim Carreyn kanssa. Hän erosi hiljattain Chicago Bears -pelaaja Brian Urlacherista.