Olcay Gulsen ihastutti bikineissä Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman seuratuimmat kaunottaret ovat lähes poikkeuksetta joko malleja, artisteja tai näyttelijöitä. Muista ammattiryhmistä nousee tähtiä vain harvakseltaan, mutta tänä vuonna hollantilainen muotisuunnittelija Olcay Gulsen on tehnyt kovasti tuloaan viihdelehtiin.

Tuore sinkkunainen Olcay Gulsen on nyt kuvattu esittelemässä bikinivartaloaan Miami Beachin maisemissa Floridassa. Hän erosi taannoin pitkäaikaisesta poikaystävästään, jalkapallotähti Edgar Davidsista.

Muotisuunnittelijana ja vaatealan yrittäjänä työskentelevä 32-vuotias hollantilainen Olcay Gulsen, eli OJ Gulsen, on tullut aiemmin tunnetuksi lähinnä nimekkään poikaystävänsä kautta. SuperTrash-vaatemerkin omistava kaunotar seurustelee nimittäin hollantilaisen jalkapallotähden Edgar Davisin kanssa.