Jodie Marsh paljasti: ”Ryhmäseksiä ja orgioita”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh on kertonut julkisuudessa avoimesti olevansa biseksuaali. Neito seurusteli vielä kesällä entisen TOWIE-tähden Kirk Norcrossin kanssa, mutta parin lempi päättyi nopeasti julkiseen loanheittoon.

33-vuotias neitokainen on nyt avautunut Zoo-lehdelle seksielämänsä saloista. Jodie väittää olevansa paraikaa niin kiireinen, ettei ehdi ajatella romanttisia kuvioita. Hän kuitenkin kertoo samaan hengenvetoon tahtovansa elämäänsä miehen, joka räjäyttää hänen tajuntansa seksuaalisesti.

– Olen kokeillut kolmen kimppaa ja ollut orgioissa… Olen tehnyt kaikkea hullua. Haluan jonkun, joka on samanlainen kuin minä, kertoo Jodie Marsh haastattelussa.

Marsh kertoo olevansa tällä hetkellä halutumpi seuralainen kuin koskaan aikaisemmin. Miehet pyytävät häntä jatkuvasti ulos. Seksikäs kehonrakentaja uskookin sen johtuvan siitä, että Jodie leikkii heidän kanssaan vaikeasti tavoiteltavaa.

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.