Chord Overstreet ilman paitaa – treenattu vartalo silmänruokaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositusta Glee-televisiosarjasta kuuluisaksi miestähdeksi noussut Chord Overstreet joutui taannoin ikävien uutisten keskiöön, kun sai tietää saaneensa potkut hittiohjelmasta internetin välityksellä. Sittemmin Glee-sarjan luoja Ryan Murphy kumosi potkut ja antoi näyttelijälle työpaikkansa takaisin.

Nyt 23-vuotias Chord Overstreet nähdään tuoreimmassa nettikuvassaan ilman paitaa. Vaalea komistus näyttää viihtyneen viime aikoina kuntosalilla, sillä sinisilmäisen näyttelijän ylävartalo on todella timmissä kunnossa. Overstreetin otos on mukana Dreamers NYC -kuvakirjassa, jossa nähdään valokuvaaja Christian Riosin ikuistamia kuvia hyvännäköisistä miesnäyttelijöistä paidattomina.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Chord Overstreet näyttelee Glee-televisiosarjassa Sam Evans -roolihahmoa. Näyttelijänä ja muusikkona tunnettu miestähti syntyi Tennesseen Nashvillessä. Hänellä on viisi sisarusta Nash, Summer, Harmony, Skye ja Charity. Overstreetin Nash-isoveli soittaa kitaraa Hot Chelle Rae -yhtyeessä. Teinivuosinaan näyttelijäkomistus toimi myös mallina muun muassa Gap-yritykselle.