Emma Forbes on upeassa rantakunnossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on kiinnitetty viime aikoina enemmän huomiota julkkismaailman ”puumanaisiin”. Lukuisat jo hieman ikääntyneet naistähdet ovat paparazzien suosikkeja muun muassa treenattujen bikinivartaloidensa vuoksi.

Nyt erään keski-ikäisen brittitähden vartalo on kiinnittänyt paparazzien huomion. Tuoreissa paparazzikuvissa nähdään nimittäin englantilainen televisiopersoona Emma Forbes mustassa uimapuvussa. Televisiojuontaja näyttää pitäneen hyvää huolta vartalostaan, sillä hän on ikäisekseen todella hyvässä kunnossa. Perheenäiti nautti vesileikeistä rantalomallaan Barbadosilla.

Englantilainen radio- ja televisiojuontaja Emma Forbes teki ensimmäisen juontotyönsä Going Live! -ruokaohjelmassa. Sittemmin hän juonsi muun muassa BBC-kanavan Live & Kicking -sarjaa Andi Petersin kanssa. Nainen valittiin 90-luvulla Head & Shoulders -hiustuotteiden mainoskasvoksi. Vuonna 1996 FHM-miestenlehti äänesti Forbesin maailman 64. seksikkäimmäksi naiseksi.