Kate Moss jätti housut pukematta – pikkupöksyt vilahtivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supermalli Kate Moss tunnetaan villistä elämäntyylistään ja ikonisista poseerauksistaan. Maailmanlaajuisesti tunnetun kaunottaren yksityiselämää on seurattu tiiviisti lähes koko hänen uransa ajan etenkin brittimediassa.

Nyt 38-vuotias Kate Moss ikuistettiin paparazzien kameroille Karibian rannalla, jossa hän kuvasi uutta mainoskampanjaansa. Otoksissa vaalea mallikaunotar nähdään muun muassa pinkissä tunikassa, jota ei oltu pituudella pilattu. Mossin raidalliset pikkupöksyt vilahtivatkin kameroille, kun neitokainen nojasi eteenpäin rantahiekalla.

Katherine “Kate” Moss on englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainossopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle. Hän meni taannoin naimisiin rokkari Jamie Hincen kanssa.