Kelly Brook estottomana jouluisissa kuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikurvitar Kelly Brook debytoi äskettäin burleskihenkisen Crazy Horse -tanssiryhmän jäsenenä. Hän on sittemmin lisäillyt Twitter-blogiinsa paljastavia otoksia joukkion seksikkäistä esityksistä.

Nyt 32-vuotias Kelly nähdään viettelevällä videolla, jossa neitokaista on kuvattu vuoden 2013 kalenterin merkeissä. Videolla uhkea kaunotar esiintyy paljastavissa alusvaatteissa, jotka tuovat erittäin hyvin esille hänen muodokkaat avunsa. Erilaisia rooleja tulkinnut tähti poseeraa muun muassa läpinäkyvässä pitsiasussa moottoripyörän päällä.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.