Suhdesotku jatkuu: ”Selena Gomez ei halua olla Justin Bieberin kanssa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Waverly Placen velhot -hittisarjasta aikoinaan miljoonien nuorten tyttöjen teini-idoliksi noussut Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa rakkauskiemuroidensa takia. Nuoren neitokaisen uutisoitiin taannoin riitaantuneen on-off -poikaystävänsä Justin Bieberin kanssa.

Viihdelehtien tietojen mukaan julkkispari on eronnut ja palannut taas yhteen jo useita kertoja. Viimeksi heidät nähtiin yhdessä vain pari päivää ennen joulua. Nyt 20-vuotiaan Disney-kaunottaren ystävät ovat kuitenkin väittäneet, ettei Selena Gomez haluaisi enää palata takaisin yhteen Justin Bieberin kanssa.

Pariskunta on nähty viime viikkojen aikana lukuisia kertoja yhdessä, mutta heidän on uskottu vain lämmittelevän tulehtuneita välejään. Tähtipari bongattiin esimerkiksi viime viikon keskiviikkona Kaliforniassa. Ystävien mukaan Selena Gomez ei kuitenkaan halua enää seurustella, vaikka hän on viettänyt aikaa poikaystävänsä kanssa.

– Selena sanoi, ettei hän halua enää olla Justinin kanssa. Hän haluaa vain puhua ja selvittää asioita. En olisi uskonut, että hän lähtee yksityislennolle Justinin kanssa. Tosin Selena rakastaa luksuselämää, joten se selittää asian, lähde kertoi Hollywood Life -sivustolle.

Entisen teinikaunottaren kerrottiin äskettäin suuttuneen Justin Bieberille, koska hän sai tietää tämän ystävystyneen Gomezin ex-poikaystävän Nick Jonasin kanssa. Sydänsuruista kärsivä näyttelijätär kuuntelee huhujen mukaan ystävänsä Taylor Swiftin Red-albumia saadakseen lohtua rakoilevan yksityiselämänsä ongelmiin.

Selena Gomez seurusteli taannoin The Jonas Brothers -poikabändistä tutun Nick Jonasin kanssa. Pariskunnan vuoden kestänyt romanssi päätyi kuitenkin eroon vuonna 2010, kun Gomez ei enää kestänyt suhteen salailua. Näyttelijättären mukaan teinitähdet salailivat suhdettaan muun muassa poistumalla yhteisiltä ravintolaillallisilta takaovista ja matkustamalla eri autoissa. Gomezin mukaan hän heitti elämästään vuoden hukkaan salailun takia.