Huhu: Apple lanseeraamassa uutuuden ranteeseen

Digi · Stara.fi

Maailman suurin teknologiayhtiö Apple on saanut viime aikoina kovasti kritiikkiä mahalaskun tehneellä iOS6-käyttöjäjestelmällään, josta löytyi runsaasti erilaisia ongelmia. Viime vuosina yhtiö on kuitenkin onnistunut muuttamaan elektroniikan kuluttajamarkkinoita lanseeraamalla kokonaan uusia laitteita.

Nyt huhumylly kertoo, että Apple olisi kehittämässä uudenlaista kelloa. Business Insider nimittäin raportoi kiinalaisen Tech.163 -julkaisun väitteistä, joiden mukaan yhtiö olisi seuraavaksi lanseeraamassa kellon. Kyseessä olisi 1,5-tuumaisella OLED-näytöllä varustettu laite. Laitteen mahdollisista muista ominaisuuksista tai toiminnallisuuksista ei ole vielä tietoa.

Kuva: Lunatik.com
Kuva: Lunatik.com
Apple iPod nano -kelloja vuodelta 2010

Todellisuudessa Applen älykello ei ole lainkaan uusi keksintö, sillä jo vuosia sitten Applen iPod nano oli suunnilleen kellon kokoinen laite, jolle kehitettiin myös useita erilaisia rannekkeita kellokäyttöön. Käytännössä kyseessä oli ensimmäinen Applen rannekello, jolla ei tosin voinut vielä soittaa. Laitteeseen voi tutustua esimerkiksi alla olevalla vuonna 2010 julkaistulla videolla.