Claudia Galanti jakoi hellyyttä yleisellä paikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialais-paraquaylainen mallikaunotar Claudia Galanti on ollut viime aikoina otsikoissa rantalomiensa merkeissä. Neitokainen sai toisen lapsensa kesäkuussa, ja on sen jälkeen ehtinyt nousta tämän hetken seuratuimpien julkkismallien joukkoon.

Floridan Miami Beachilla parhaillaan joulua viettävä Claudia Galanti on nyt kuvattu rannalla nauttimassa laatuaikaa aviomiehensä Arnaud Mimranin kanssa hieman turhankin läheisesti. Pariskunta nimittäin piiloutui valkoisen pyyhkeen alle jakamaan hellyyttä toisilleen.

31-vuotias italialais-paraguaylainen mallikaunotar Claudia Galanti äänestettiin vuonna 2006 sadan maailman seksikkäimmän naisen joukkoon Tanskan FHM-lehden äänestyksessä. Hän on esiintynyt myös muun muassa Samsungin, Toyotan ja Fordin mainoksissa.