Claudia Romani ihastutti viettelevissä pikkubikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiskaunotar Claudia Romani on noussut kuluvan vuoden aikana nopeasti seuratuimpien julkkiskaunotarten kärkijoukkoon, sillä hän viihtyy varsin hyvin paljastavissa asuissa. Seksikkäimmäksi futisfaniksi nimetty kaunotar onkin usein paparazzien tähtäimissä.

Nyt Claudia Romani on kuvattu Yhdysvaltojen lippua tyylittelevissä bikineissä Miami Beachilla. Neitokainen kiinnitti silminnäkijöiden huomion erityisesti riisuessaan pienenpientä hamettaan.

30-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.