Emma Forbes vauhdikkaissa vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on kiinnitetty viime aikoina enemmän huomiota julkkismaailman ”puumanaisiin”. Lukuisat jo hieman ikääntyneet naistähdet ovatkin paparazzien suosikkeja muun muassa treenattujen bikinivartaloidensa vuoksi. Viime päivinä paparazzikuvissa on nähty Emma Forbes.

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon aikoinaan rankattu 47-vuotias keski-ikäinen brittitähti on jälleen kiinnittänyt paparazzien huomion lomaillessaan Barbadoksen Sandy Lane Beachilla.

Englantilainen radio- ja televisiojuontaja Emma Forbes teki ensimmäisen juontotyönsä Going Live! -ruokaohjelmassa. Sittemmin hän juonsi muun muassa BBC-kanavan Live & Kicking -sarjaa Andi Petersin kanssa. Nainen valittiin 90-luvulla Head & Shoulders -hiustuotteiden mainoskasvoksi. Vuonna 1996 FHM-miestenlehti äänesti Forbesin maailman 64. seksikkäimmäksi naiseksi.