Bändikavereilta odottamaton lahja popparille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen JLS-bändi nousi kuuluisuuteen X Factor -ohjelmasta. Yhtye tuli toiseksi vuonna 2008 Alexandra Burken voittaessa kisan, mutta bändi sai kuitenkin levytyssopimuksen, joka on poikinut menestystä neljän albumin myötä.

Nyt yksi poikabändin komistuksista on avautunut saamastaan erikoisesta joululahjasta. Bänditoverit halusivat hemmotella J.B. Gillsiä ja hankkivat urokselle aikaisena lahjana oman lampaan. Eläimen on tarkoitus asua poptähden Britannian Kentissä sijaitsevalla maatilalla, jonka mies osti aiemmin tänä vuonna.

JLS-yhtyeen jäsenet ojensivat Gillsille lahjansa A Very JLS Christmas -televisio-ohjelmassa. Aston Merrygold kuulutti suorassa lähetyksessä popparin lahjan yllättyneelle, 26-vuotiaalle ystävälleen.

– No niin, J.B., ostit farmin tänä vuonna ja me ajattelimme, että tarvitset muutaman asian sinne, sanoi Merrygold ohjelmassa.

JLS-bändiin kuuluvat Oritse Williams, Marvin Humes, J.B. Gill ja Aston Merrygold. Yhtye on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on tänä vuonna ilmestynyt Evolution. Äskettäin yhtyeen Oritse Williams kertoi saaneensa pakit räppäri Nicki Minajilta.