Joanna Krupa ei jättänyt rantaleijonia kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalais-amerikkalainen mallikaunotar Joanna Krupa on noussut amerikkalaislehtien suosikkikasvoksi. Hän ja Marta-sisko on nimetty amerikkalaisissa viihdelehdissä ”Maailman seksikkäimmiksi siskoiksi”. Erityisesti Joanna on viikoittainen näky viihdelehdissä.

Joanna Krupa erosi syksyllä floridalaisesta liikemies Romain Zagosta viiden vuoden kihlauksen jälkeen, mutta pari palasi kolmen viikon eron jälkeen takaisin yhteen. Nyt Joanna on ikuistettu rannalla Miami Beachilla, jossa hän meloi surffilaudalla.

33-vuotiaes Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Tällä erää hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Nainen seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa jo yli viiden vuoden ajan, vaikka pari erosikin taannoin hetkeksi.