Norwegian iskee Aasian lennoille – Bangkokiin pilkkahintaan?

Matkailu · Stara.fi

Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian on saavuttanut myös suomalaisten lentomatkustajien keskuudessa vankan jalansijan edullisilla lennoillaan Euroopan kohteisiin. Ensi vuonna tilanne tulee muuttumaan kuitenkin merkittävästi, kun yhtiö haastaa Finnairin myös Aasian lennoilla.

Äskettäin Norwegian kertoi ruotsalaisille aloittavansa kesäkuussa 2013 lennot Tukholmasta Bangkokiin 200 eurolla. Tänään Tukholman ja Bangkokin välille löytyi kesäkuuksi useita yhdensuuntaisia paluulentoja hintaan 208 euroa. Edestakaiset lennot Tukholmasta Bangkokiin saa kesäkuuksi tällä hetkellä edullisimmillaan 589 eurolla.

Parhaillaan Norwegian kampanjoi, että myös suomalaisten kannattaa jatkossa lentää sen punavalkoisin siivin Helsingistä Tukholman tai Oslon kautta Bangkokiin. Stara tarkisti nyt tämänhetkisen varaustilanteen hintoineen.

Vuoden 2013 kesäkuuksi Norwegian tarjoaa parhaillaan meno-paluun Helsingistä Bangkokiin edullisimmillaan 648 eurolla siten, että meno lennetään Oslon kautta ja paluu Tukholman kautta. Hinta on siis samaa luokkaa Finnairin edullisimpien tarjoushintojen kanssa. Heinäkuuksi edestakaiset lennot Helsingistä Bangkokiin saa 611 eurolla, elokuuksi 580 eurolla ja syyskuuksi 519 eurolla.