Bikinikuvat vahvistivat Coleen Rooney raskaushuhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisfutari Wayne Rooney joutui vuonna 2010 seksiskandaalin keskiöön, kun hän jäi kiinni uskottomuudesta prostituoitujen kanssa samalla kun hänen Coleen-vaimonsa oli raskaana. Nyt Coleen on jälleen raskaana.

Lapissa pari kuukautta sitten Kai-poikansa kanssa lomaillut Coleen Rooney on ollut jo jonkin aikaa raskaushuhujen kohteena, ja tänään Barbadoksella ikuistetut bikinikuvat vahvistivat osaltaan raskauden olevan totta.

Jalkapalloilijan vaimo Coleen Rooney on pysytellyt viihdelehtien otsikoissa erityisesti siksi, että hän on yksi harvoista julkkiskaunottarista, joiden vartalo on niin sanotusti normaalikokoinen. Neitokainen on tehnyt töitä muun muuassa OK!-lehden kolumnistina ja televisiojuontajana. Naisen omaisuuden tiedetään olevan noin kymmenen miljoonaa euroa.