Johnny Depp nimesi rannan rakkaansa mukaan – hämmentävä perustelu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywoodin arvostetuimpien ja menestyneimpien tähtien joukkoon lukeutuva Johnny Depp kohahdutti viihdemaailmaa viime kesänä, kun tähden ilmoitettiin eroavan pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista.

Sittemmin näyttelijän on huhuttu deittailevan 26-vuotiasta vastanäyttelijäänsä Amber Heardia. Äskettäin menestysnäytteljän uutisoitiin ostaneen 12 miljoonan dollarin arvoisen lemmenpesän itselleen ja Heardille.

Nyt huhuttu parisuhde vaikuttaa yhä todellisemmalta, sillä Deppin kerrotaan nimenneen rannan uuden rakkaansa mukaan. The Sun -lehti uutisoi, kuinka näyttelijäkomistus on antanut Amber’s Cove -nimen eräälle omistamansa Little Hall’s Pond Cay -saaren rannoista.

Nimeämisen taustalla on saaren kartan antama inspiraatio. Lähteiden mukaan ranta muistutti kartalla Deppiä Heardin lantiosta, joten niinpä ranta sai myös nimensä neitokaisen mukaan. Rannan uskotaankin olleen komistuksen joululahja näyttelijättärelle.

Johnny Depp ja hänen entinen kumppaninsa Vanessa Paradis tapasivat toisensa ensimmäisen kerran eräässä baarissa vuonna 1998. Näyttelijäkomistus iski silmänsä Paradisiin ja pyysi häntä liittymään seuraansa. Depp on seurustellut aiemmin muun muuassa näyttelijätär Winona Ryderin ja Kate Mossin kanssa.