Tässä on julkkisten kaunein nenä – ja hymykuopat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Plastiikkakirurgiasta on tullut nykypäivänä varsin tavanomaista julkisuuden henkilöiden lisäksi myös tavallisten tallaajien keskuudessa. Lääkärin vastaanotolle mennään usein jonkun vertailukuvan kanssa lopputulosta pohdittaessa.

Nyt suosituimmista esikuvista on paljastettu uutta tietoa. Brittiläinen Transform Cosmetic Surgery Group -ryhmä on nimittäin julkistanut Isossa-Britanniassa eniten pyydettyjen kasvonpiirteiden omaavien julkkisten listan.

Viime vuonna prinssi Williamin kanssa naimisiin mennyt Kate Middleton on yllättäen napannut erään listan kärkisijoista. Nykyisin Cambdrigen herttuatar Catherinena tunnettu neitokainen omaa nimittäin nenän, jollaista pyydetään eniten maan plastiikkakirurgeilta, Daily Mail uutisoi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Erikoisen listan kärkeen on noussut myös Girls Aloud -tyttöbändistä julkisuuteen ponnahtanut laulajatar Cheryl Cole. Kaunottaren hymykuopat ovat tilastojen mukaan erittäin haluttu piirre. Miesten keskuudessa Twilight-komistus Robert Pattinsonin leuka on erittäin suosittu esikuva plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä.

cherylcole23022012a.png

High School Musical -teinielokuvista suosioon ponnahtanut Zac Efron taas on erittäin suosittu esikuva tuuheiden hiustensa myötä. Naisfanien suosiossa paistatteleva Ryan Gosling on taas ollut lukuisten miesten esikuvana huultensa osalta. Niin ikään erittäin suosittu näyttelijä Jude Law taas omaa miesten keskuudessa halutuimman nenän.