Luottotiedot rinnastetaan deittailussa sukupuolitauteihin

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Treffeillä esitettyihin vakiokysymyksiin lukeutuu tunnetusti tiedustelut esimerkiksi työpaikasta ja yhteisistä kiinnostuksen kohteista. The New York Times yllättääkin nyt uutisellaan, jonka mukaan luottotietojen perään kyseleminen deittailun lomassa on yleistynyt räjähdysmäisesti.

Lehden mukaan huonoja luottotietoja verrataan nykyisin ihmissuhteiden markkinoilla jopa sukupuolitautiin. Deittailijat haluavatkin tiedustella treffikumppaninsa luottotietoja sukupuolitautitestin tavoin. Lehden haastattelemien deittailijoiden mukaan heidän kohdallaan huonot luottotiedot ovat usein merkinneet tapailun loppumista.

Luottotietojen uskotaan nykyään vaikuttavan deittailupäätöksiin jopa enemmän kuin työpaikka ja yhteiset kiinnostuksen kohteet. Lehden mukaan hyvät luottotiedot saatetaan kokea jopa fysikaalista kemiaa tärkeämpinä. Tämä on päätelty yli 50 deittailijan haastatteluista.