Näin pahasti mokailtiin joulukuussa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

YouTube-palvelussa julkaistut mokavideot ovat erittäin suosittuja, ja niitä onkin katsottu satoja miljoonia kertoja. Esimerkiksi viihdesivustot julkaisevat usein videokoosteita ihmisten hauskoista kömmähdyksistä ja kompuroinneista. Nyt vuorossa on joulukuussa sattuneita mokia.

FailArmy on julkaissut jälleen yhden suosituista mokakoosteistaan. Mokavideossa nähdään muun muassa mitä tapahtuu, kun ilotulitteet pääsevät pahasti käsistä. Mahtuu videolle myös tutuksi tulleita kaatumisia ja epäonnisesti päättyneitä temppujakin.

Nettivideolla nähdään myös pari erittäin kivuliaan näköistä putoamista. Mukaan on mahtunut myös rakentajan painajainen, kun rakennuksen katto romahtaa yllättäen. Videota on katsottu jo 1,3 miljoonaa kertaa.