Chery Colen musiikkivideo liian seksikäs – isä ei suostu katsomaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole sai taannoin näyttävät potkut Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomaristosta. Potkut antaneen viihdemoguli Simon Cowellin mukaan Cole ei ollut täysillä mukana ohjelman teossa.

Nyt 29-vuotiaan poptähden uusin video on aiheuttanut hämmennystä neitokaisen lähipiirissä. Colen isä Garry ei nimittäin suostu katsomaan tyttärensä Ghetto Baby -kappaleen musiikkivideota, The Sun -lehti uutisoi. Laulajakaunotar nähdään videolla tiiviissä tunnelmissa nykyisen poikaystävänsä Tre Hollowayn kanssa.

Cole ei kuitenkaan anna isänsä päästä näin helpolla. Lehden saamien tietojen mukaan kaunotar on jopa uhkaillut sisustavansa isänsä asunnon seinät kuvilla kyseisestä musiikkivideosta. Tällä viikolla julkaistu Ghetto Baby -musiikkivideo on jo vetänyt YouTubessa puoleensa yli 1,4 miljoonaa katsojaa.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.