Hollywoodin uusin laihdutuskikka ihmetyttää – ultraäänellä kilot pois

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Hollywoodin näyttelijäkaunottaret käyttävät uskomattomia rahasummia pysyäkseen hehkeinä ja lumoavina kellon ympäri. Jatkuva kauneuden tavoittelu synnyttää välillä huvittaviakin uusia kauneusmetodeja. Nyt sellaisia on taas yksi lisää.

Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään epämiellyttävä pistoksia tai plastiikkakirurgiaa vaativa villitys. E! Online -sivusto uutisoi, kuinka varsinkin julkkisnaiset ovat hurahtaneet ultraäänen maagiseen voimaan. Muun muassa raskaina olleille naisille tuttu ultraäänilaite on nyt valjastettu polttamaan rasvaa.

Tekniikan kehittäneen lääkärin Peter Fodorin mukaan ultraääni neutralisoi rasvasoluja. Tämän jälkeen rasvasolut imeytyvät kehoon poistuen siitä lopulta itsestään. Kyseinen tekniikka on jälleen yksi uusi ei-kirurginen toimenpide, jonka kaltaisia Hollywoodissa on lähiaikoina kehitelty useampiakin rajujen leikkausten suosion laskiessa.