Asiakas löysi pysäköintilipukkeesta törkeän viestin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvalloissa suurimmalla osalla hotelleista on käyttössään pysäköintipalvelu, jossa asiakkaat jättävät autonsa hotellin työntekijän pysäköitäväksi. Samainen käytäntö on käytössä myös joissakin ostoskeskuksissa.

Nyt eräs pysäköintipoika on löytänyt tiensä otsikoihin asti. Asiakkaiden autoja floridalaisessa ostoskeskuksessa työkseen pysäköivä poika oli nimittäin kirjoittanut erään naisasiakkaan pysäköintilipukkeeseen tämän olevan lihava, WTVJ uutisoi. Sharyn Peoples pillastuikin pysäköintipojan loukkauksesta toden teolla. Nainen valitti tämän käytöksestä pysäköintipalvelun tarjoamaan yritykseen.

– Ne ovat vain sanoja ja jonkun lapsen sanomia, muun muassa näin minulle sanottiin puhelimessa, Peoples kertaa käymäänsä keskustelua parkkipojan palkkaaman yrityksen kanssa.

Luonnollisestikaan Peoples ei ollut täysin tyytyväinen saamaansa palveluun. Parkkipojan kommenttien kohteeksi joutunut nainen palkittiin kuitenkin ilmaisella pysäköintipalvelulla seuraavaksi vuodeksi ja ravintolalahjakortilla. Pysäköintipalvelun tarjonnut yritys on sittemmin pyytänyt vuolaasti anteeksi pysäköintipojan käytöstä.