Borat-tähden ura ongelmissa: ”Olen liian tunnettu”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lukuisista hulvattomista rooleistaan tunnettu koomikko Sacha Baron Cohen nousi taannoin otsikoihin, kun hän sikaili Oscar-gaalan punaisella matolla diktaattoriksi pukeutuneena. Hän kaatoi muun muuassa ”Kim Jong Ilin tuhkaa” juontaja Ryan Seacrestin päälle.

Nyt mies on kertonut peloistaan uransa jatkumisen suhteen. Suosikkikoomikko on kertonut Deadline-sivustolle, kuinka hän pelkää pahoin että hän ei enää tulevaisuudessa kykene tekemään Bruno ja Borat -elokuvien kaltaisia elokuvia. Sachan mukaan hän on liian tunnettu huijaamaan haastateltaviaan edes valeasuun pukeutuneena.

Suosikkikoomikon mukaan ongelmaa pahentavat sosiaalinen media kuten Twitter ja Facebook. Sacha haluaisi haastatella arvostetuissa asemissa olevia ihmisiä roolihahmonansa, mutta mies pelkää, että se ei ole enää mahdollista. Brittikoomikko tullaan näkemään seuraavan kerran valkokankailla helmikuussa Suomen ensi-iltansa saavassa, Les Miserables -musikaaliin perustuvassa samannimisessä elokuvassa.

Sacha Baron Cohen avioitui viime vuonna näyttelijätär Isla Fisherin kanssa. Pari vihittiin salaa heidän Pariisin matkallaan. Pariskunta oli sitä ennen seurustellut kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yhteinen tytär. Parin huhuttiin menevän naimisiin jo neljä vuotta sitten. Fisher tunnetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Himoshoppaajan salaiset unelmat.