Näyttelijätär paljastaa: Näin Tom Cruise neuvoi seksikohtauksiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lee Childin Jack Reacher -kirjasarjaan perustuva filmatisointi Jack Reacher – Tappajan jäljillä saapuu Suomen elokuvateattereihin 4. tammikuuta. Elokuvassa nähdään muun muassa supertähti Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins ja Robert Duvall.

Nyt elokuvan kaunotar Rosamund Pike on paljastanut, kuinka lukuisten naisten ihannoima Cruise valmisti häntä elokuvan seksikohtauksiin. Brittikaunotar kertoi The Sun -lehdelle, kuinka näyttelijäkomistus näytti hänelle vanhoja romanttisia elokuvia tunnelman luomiseksi. Piken mukaan he katsoivat yhdessä muun muassa Meidän vastaeronneiden kesken -elokuvan.

– Tom sivisti minua, kaunotar paljasti lehdelle.

Tulevan Jack Reacher – Tappajan jäljillä -elokuvan lisäksi Rosamund Pike on urallaan näytellyt esimerkiksi Johnny English – uudestisyntynyt ja Ylpeys & ennakkoluulo -elokuvissa. Parhaiten 33-vuotias neitokainen muistetaan ehkä kuitenkin Bond-tytön roolistaan elokuvassa Kuolema saa odottaa. Pike on seitsemänkuukautisen poikavauvan äiti.