Jennifer Lawrence on poikkeuksellinen Hollywood-kaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nälkäpeli-elokuvan pääroolia esittävä Jennifer Lawrence on nykyisin yksi Hollywoodin suosituimmista naisnäyttelijöistä. Hiljattain AskMen-verkkosivusto äänesti hänet maailman halutuimmaksi naiseksi. Jennifer ohitti äänestyksessä muun muassa Mila Kunisin ja Kate Uptonin.

22-vuotias kaunotar on kuitenkin paljastanut, ettei hän vietä tyypillistä nuorten Hollywood-tähtien elämää. Jennifer Lawrence tunnustaa Marie Claire -lehden haastattelussa, että mikään ei saa häntä tuntemaan oloaan paremmaksi kuin realitysarjat ja roskaruoka. Hän viettääkin mieluummin aikaa niiden parissa kotonaan kuin bilettämässä muiden tähtien kanssa.

– Kun kello on yli 23, mietin että ”eivätkö nämä nuoret koskaan väsy?”. Kun olen ulkona juhlimassa, ajattelen sohvaani. Ajattelen, kuinka upeaa olisi istua siinä nyt. Meneekö minulta uusin Rikkaat Kardashianit -sarjan jakso parhaillaan ohi?, näyttelijätär paljastaa.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten Nälkäpeli, X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Hän seurustelee brittitähti Nicholas Houltin kanssa.