Kimin perheonni: Saa lapsen Kanye Westin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

32-vuotias seurapiirikaunotar Kim Kardashian tunnetaan maailmalla esimerkiksi Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta. Neitokainen kuuluu nykyään Yhdysvaltain julkkisten kermaan räppärirakkaansa Kanye Westin ohella.

Kimin ja Kanyen häistä on huhuttu jo pitkään, mutta nyt E! Online -uutissivusto on vahvistanut toisen paria koskevan iloisen perheuutisen. Kim Kardashian nimittäin odottaa parin yhteistä vauvaa.

Julkkiskaunottaren poikaystävä Kanye West paljasti ilouutisen yleisölleen keikallaan Yhdysvaltain Atlantic Cityssä sunnuntaina. Kardashianin kerrotaan olevan parhaillaan 12. raskausviikolla.

Äskettäin Kimin poikaystävä Kanye West julkaisi esimakua uudesta White Dress -kappaleestaan, jonka uskotaan vihjaavan pariskunnan astelevan pian alttarille. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin viitataan useaan otteeseen naimisiin menoon. Taannoin Kanyen kerrottiin pyytäneen, että Kim jättäisi realitysarjansa.