Kristen Stewart: ”Tanssiminen vaikeampaa kuin seksikohtaukset”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kristen Stewart on noussut tänä vuonna yhdeksi maailman googlatuimmista naisista pettämiskohunsa myötä. Hän jäi kesällä kiinni poikaystävänsä Robert Pattinsonin pettämisestä, minkä ansiosta pari erosi.

Sittemmin he kuitenkin löysivät jälleen toisensa. Pariskunta nähdään parhaillaan valkokankailla Twilight – Aamunkoi osa 2 -elokuvassa. 22-vuotias näyttelijätär nähtiin taannoin myös Matkalla-elokuvassa, jonka alaston- ja seksikohtaukset herättivät kohua.

Kristen Stewartin mukaan seksikohtausten tekeminen oli kuitenkin suhteellisen helppoa. Tähti kertoi IndieWire -lehdelle elokuvan tanssikohtauksen tekemisen olleen sen sijaan hänelle paljon haastavampi kokemus.

– Tanssikohtaus oli minulle paljon kauheampi kuin yksikään elokuvan seksikohtauksista. Pelkäsin sitä niin paljon. Pienessä huoneessa oli yli 60 avustajaa. Pystyin tuntemaan, kuinka lattia heilui, Kristen Stewart tunnustaa.

Kristen Stewartin viimekesäinen pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen. Äskettäin mediassa kerrottiin, että kyseiselle Lumikki-elokuvalle tehdään myös jatko-osa, mutta Sandersin paikalle palkataan uusi ohjaaja.