Queen-yhtye etsi epätavallisia ihmisiä töihin – yksi tapaus ylitse muiden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittibändi Queen on yksi kaikkien aikojen suurimmista ja menestyneimmistä rock-yhtyeistä. Bändin edesmenneelle laulajalle Freddie Mercurylle tehtiin taannoin erikoista kunniaa suomalaisen peliyhtiön, Rovion taholta. Rokkari nimittäin sai oman Angry Birds -hahmon.

Queen-yhtye tunnettiin varsinkin Freddie Mercuryn erikoisesta lavaolemuksesta. Yhtyeen maine normien rikkojina ja ihmisten kohauttajina ei kuitenkaan jäänyt vain esiintymislavoille.

Yhtyeen rumpali Roger Taylor paljasti hiljattain, että yhtye oli aikoinaan palkannut miehen, jonka toimenkuvaan kuului ”epätavallisten ihmisten” löytäminen. Female First -lehden mukaan yksi näistä oli mies, jonka tehtävänä oli maata juhlissa tarjolla olleiden lihanpalojen alla.

– Hän oli aivan lihan peittämänä. Hän liikahteli hieman, jolloin lihatkin liikkuivat. Tarkoituksena oli säikäyttää ihmisiä. Hän oli todellakin 125 dollarin arvoinen, Roger Taylor kertoo.