Popkaunotar esitteli upeaa bikinivartaloaan – lomakuvat nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popkaunotar Rita Ora on kovassa nosteessa varsinkin kotimaassaan Iso-Britanniassa. Hiljattain tähden uutisoitiin napanneen alun perin toiselle laulajattarelle, Rihannalle suunitellun roolin tulevasta The Fast and the Furious 6 -elokuvasta.

Rita Ora on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa myös rakkauselämänsä kiemuroiden merkeissä erottuaan taannoin poikaystävästään Rob Kardashianista. Nyt 22-vuotias poptähti on kuitenkin ehtinyt myös rentoutumaan, sillä hän on parhaillaan lomailemassa Dubaissa.

Rantaelämän ohessa Rita Ora on ehtinyt myös muistamaan fanejaan jakamalla Instagram-palvelussa kuvia lomaltaan. Otoksissa kuvankaunis kosovolaissyntyinen laulajatar nähdään esimerkiksi poseeraamassa mustissa bikineissä uima-altaan äärellä.

Rita Ora julkaisi debyyttialbuminsa 27. lokakuuta. Hän on työstänyt levyä jo kahden vuoden ajan muun muassa Draken, Kanye Westin ja Will.i.amin kanssa. Poptähden mukaan hän ihailee Gwen Stefania, Madonnaa, Christina Aguileraa ja Celine Dionia. Rita Ora on ollut kuluneen kesän aikana Coldplay-yhtyeen kiertueella lämmittelijän roolissa.