Milla Jovovich esitteli viimeinkin bikinikuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien teinitähti Milla Jovovich paljasti taannoin palaavansa musiikkiuran pariin 19 vuotta sitten julkaistun The Divine Comedy -levyn jälkeen. Mallin tuleva levy on nimeltään Sweeter Than Madness. Äskettäin Milla julkaisi lapsuuskuvansa verkossa.

Resident Evil -elokuvien tähti viettää suurimman osan vapaa-ajastaan ohjaajamiehensä Paul W. S. Andersonin ja tyttärensä Everin seurassa. Nyt Milla on kuvattu yhdessä perheensä kanssa joululomailemassa Havaijilla Mauin saarella. Vuosi vaihtui vauhdikkaiden vesileikkien merkeissä.

37-vuotias ukrainalaissyntyinen Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti malliuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.