Rihanna ja Chris Brown yhdessä sängyssä – kuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihannan on-off-suhdetta entiseen poikaystäväänsä Chris Browniin on seurattu tiiviisti otsikoissa jo pidemmän aikaa. Pariskunnan huhuttiin taannoin eronneen kolmannen osapuolen takia. Nykyään he näyttävät kuitenkin viihtyvän ainakin kuviensa perusteella läheisissä tunnelmissa.

Nyt 24-vuotias Rihanna on julkaissut verkossa otoksen, jossa hän makaa sängyssä poikaystävänsä Chris Brownin kanssa vuoden 2013 ensimmäisenä aamuna. Laulajakaunottaren mukaan hän ei nukkunut uudenvuoden juhlatohinoissaan silmäystäkään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Heidät bongattiin äskettäin katsomassa koripallo-ottelua hempeissä tunnelmissa.