Mitä ihmettä? Supertähti otti tatuoinnin – otsaansa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkiräppäri Lil Wayne on saanut vuosien varrella pahan pojan maineen, sillä tähti on muun muassa istunut vankilassa aseiden ja huumeiden hallussapidosta. Hiljattain hiphop-tähti kertoi MTV-kanavalle aikovansa jättää musiikkibisneksen keskittyäkseen skeittaamiseen.

Jo ennestään lukuisista tatuoinneista ja lävistyksistään tunnettu Lil Wayne on jälleen kohauttanut ottamalla uuden tatuoinnin otsaansa. Tatuoinnissa lukee ”Baked”, mikä on kuvan julkaisseen LilWayneHQ-com -verkkosivuston mukaan Baker Skateboards -rullalautabrändin logo. Baked-termillä viitataan puhekielessä myös vahvasti kannabiksen vaikutuksen alla olemiseen.

Kuva: Lilwaynehq
Kuva: Lilwaynehq

Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneella Lil Waynella on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Hän tuli isäksi jo 15-vuotiaana, kun hänen lukioaikainen tyttöystävänsä synnytti Reginae-tytön. Räppärin muiden lasten nimet ovat Dwayne, Cameron Carter ja Neal. Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.