Räppärin Coco-vaimo siskon yllättämäksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T ja hänen kurvikas vaimonsa Coco ovat joutuneet viime aikoina kohun keskiöön rakoilevan avioliittonsa merkeissä. Neitokainen ikuistettiin nimittäin kuviin, jossa hän suuteli toista miestä. Coco on kuitenkin väittänyt, ettei muuta tapahtunut bileillan aikana.

Nyt 33-vuotias muhkeamuotoinen kaunotar on julkaissut Whosay-blogissaan sänkyotoksen, joka paljastaa liikaakin Cocon rintamusta. Tähden sisko oli yllättänyt hänet vuoteesta alastomana, ja napannut kuvan rinnat paljaana uneksivasta blondista.

– Siskoni otti tämän, kun nukuin. Huomatkaa, miten Maximus nukkuu kuvassa selällään kuin ihminen, kirjoitti Coco blogiinsa.

nicolecocoaustin02012013

Ice Loves Coco -realitysarjaa tähdittänyt pari joutui median silmätikuksi julkisuuteen levinneiden kuvien takia. Niissä Coco suutelee Las Vegasin bileiltana räppäri AP9 kanssa. Mies on kehuskellut jälkikäteen parin tehneen illan aikana paljon muutakin suukon lisäksi. Ice-T ja Coco näyttävät unohtaneen jo kohun, sillä he edustivat yhdessä muun muassa uutenavuotena.